vrijdag 29 oktober 2010

Kleine hebbedingen

Deze keer een berichtje over kleine hebbedingen. Zoals deze nieuwe sleutelhangers. Gemaakt van linnen, zacht gevuld en versierd met kleurige details. Hetzelfde voor de vrolijke broches. Voorzien van speldje en een gehaakt randje:

Sleutelhanger 7,95 euro

Broches 8,95 euro

Misschien een leuk idee voor in de schoen?

maandag 25 oktober 2010

Nieuwe etuis

Een snelle update met nieuwe etuis en een toilettas. Ondertussen is het bij de Kikkerprinses druk met bestellingen afwerken, voorbereiding van homeparty's, inschrijven voor de beParkte oplage op 19 december in Antwerpen en het marktje van het schoon leven in het Felix pakhuis (ook in antwerpen :-)) op 28 november.

Verkocht (22,50 euro, grote toilettas)

woensdag 20 oktober 2010

En de winnaars zijn...

Zowel op de verwendag van de bibliotheek als op de bePARKte oplage, konden bezoekers zich inschrijven op de elektronische nieuwsbrief van De Kikkerprinses. Onder de nieuwe inschrijvingen verloten we 2 kleine naamslingers (twv 12 euro). Een onschuldige hand trok de namen en:

Dit zijn ze geworden:

* Mevr. Van Coppenolle
* Mevr. Colle


Van harte gefeliciteerd!! Foto's van De bePARKte oplage volgen nog. Kan alleen zeggen dat het erg leuk was, maar ook geweldig koud!

www.jolieenchic.be

woensdag 13 oktober 2010

De Kikkerprinses op De bePARKte oplage

Aanstaande zondag 17 oktober, zal De Kikkerprinses aanwezig zijn op de bePARKte oplage te Antwerpen. Kom zeker een kijkje nemen!




www.jolieenchic.be

maandag 11 oktober 2010

Verwendag Bibliotheek

Voor een zaterdag in oktober, was het fantastisch weer. Een gezellig marktje, met een gezellige sfeer. Leuk om nieuwe contacten te leggen!


http://www.kikkerprinses.com/

donderdag 7 oktober 2010

Deze zaterdag (9 oktober) organiseert bibliotheek "Omer Wattez" Maarkedal een verwendag. Bij die verwendag horen ook leuke activiteiten. Zo zal er buiten op het Etikoveplein (voor Administratief centrum) een marktje zijn met allerlei leuke demonstraties: Handwerk, juwelen, weven, bloemschikken, meubelrestauratie... Zeker de moeite waard om eens te komen kijken!!

www.jolieenchic.be