maandag 12 september 2011

Een vakantie is niet om te werken...

Ik weet heus wel, dat een vakantie niet is bedoeld om te werken. Maar als werken bijna geen werken is, omdat het zo leuk is... dan mag je daar toch mee door gaan als je op vakantie gaat?!!

Het is al even geleden dat we op vakantie waren (we zijn ondertussen al lang weer thuis)en het lijkt wel herfst vandaag. Tot nu toe nog geen tijd gehad om mijn vakantie-projecten te tonen, bij deze/


Wanneer ik niet moet rijden, dan kan ik me bezighouden met andere leuke dingen. Deze sjaal is ondertussen klaar, maar daar zijn nog geen foto's van. Het is een simpel patroon, wat het haken onderweg wel wat gemakkelijker maakt.


En een nieuw kussen-overtrek. Gemaakt met wol gekocht op de plaatstelijke markt. Zo is het meteen ook een leuke herinnering aan deze vakantie.Het is de vakantie geworden van de kleine projecten, van de dingen die ik thuis wil hebben... Dit is er een van. Dit wordt ooit een hoes voor over een kruk, maar of die snel af geraakt?! We zullen wel zien.
En dit... dit is gewoon een meerjarenproject. Ik hoop dat de ontvanger heeeeel veel geduld heeft, want er komen steeds opdrachten tussen. Maar ooit...


Dit gaat een persoonlijk project worden in fases. Ben nog niet helemaal zeker hoe alles er uit moet komen te zien, maar goed, op hoop van zegen.


Wat een conservenpot al niet kan worden...

www.kikkerprinses.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten